MENU

Bedrijfsinfo

 
Door de persoonlijke benadering en onze ervaring kunnen wij u een passend bouwproces op maat aanbieden.
 
Bouwproject
 
Van Ekeren Aannemersbedrijf kan het gehele bouwproject voor u verzorgen:
  • Advisering 
  • Aanvraag 
  • Uitvoering 
  • Oplevering 
 
Op het gebied van bouwen heeft iedereen zijn eigen eisen en/of wensen. Wij maken van uw unieke bouwplannen werkelijkheid. Hierbij garanderen wij niet alleen kwaliteit maar laten ook uw persoonlijke details en stijl terug komen in het project. Van Ekeren Aannemersbedrijf denkt met u mee met de praktische inrichting, met behoud van uw eigen smaak.
 
Door onze goede kennis en samenwerking en nauwkeurig geselecteerde onderaannemers, zijn wij in staat om kwaliteiten goed werk af te leveren. Kwaliteit staat zeer hoog in het vandel.. Wij informeren u vooraf over de mogelijkheden en werkwijze 
 
Mede door onze goede organisatie zijn wij een betrouwbaar en flexibel bedrijf. Door goed overleg kunnen wij op elke situatie inspelen. Daarnaast garanderen wij een goede samenwerking waardoor wij door de jaren heen een brede klantenkring hebben opgebouwd die vandaag de dag nog steeds hun weg naar ons weten te vinden. 
 
Om een indruk te krijgen van de bouwprojecten die wij reeds gerealiseerd hebben, verwijzen wij u naar ‘projecten’ op onze site.