MENU

Home

Welkom op de website van Van Ekeren aannemersbedrijf. Van Ekeren aannemersbedrijf is specialist op het gebied van Verbouw en renovatieprojecten. Daarnaast richten wij ons op het vervangen van kozijnen, ramen en deuren. Door meer dan 40 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een vakkundig bedrijf die deze werkzaamheden uitvoeren van idee tot oplevering. Als ambitieus bedrijf denken wij tot in de details met u mee. Uw wensen en gestelde eisen staan hierbij centraal. 
Voor alle werkzaamheden omtrent de bouw kunt u bij ons terecht. Onze diensten bestaan uit:
  • Vervangen van Kozijnen  Ramen en Deuren
  • Verbouw 
  • Renovatie 
  • Onderhoud
  • Nieuwbouw 
Met een hecht team en een goede voorbereiding werken wij dagelijks aan de realisatie van diverse bouwprojecten. Van kleine tot grote projecten, voor particulieren of bedrijven, kwaliteit en een eerlijke prijs staan hoog in het vaandel.
 
Van Ekeren aannemersbedrijf bouwt vanuit ambitie. Als u ervoor kiest om uw werkzaamheden door ons uit te laten voeren dan bespreken wij eerst de bouwplannen. Samen met u kijken we naar een efficiënt bouwplan, passend in uw budget. Ons team adviseert u over de mogelijkheden en neemt alle zorgen uit handen.
 
Heeft u een vraag over uw ruimtelijke wensen? Wij vertalen uw wensen graag in een hoogwaardig project. Neem voor meer informatie contact met ons op of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.