MENU

Kozijnmontage

Het ontwerpen en monteren van nieuwe kozijnen heeft veel zorg en aandacht nodig. Welk materiaal kunt u het beste kiezen? Welke kleur? Of welke soort kozijnen? Van Ekeren Aannemersbedrijf is gespecialiseerd in het vakkundig monteren van nieuwe kozijnen in zowel woningen als bedrijfspanden. Onze specialisten adviseren u graag over de uiteenlopende mogelijkheden en houden daarbij rekening met de huidige normen en eisen.

Materiaalkeuze

Als u kozijnen door ons wilt laten monteren dient u eerst een keuze te maken uit het materiaal. Dit is geheel afhankelijk van de levensduur, smaak, onderhoud en kosten. Zo kunt u kiezen uit: hout, kunststof en aluminium. Ieder materiaal heeft specifieke voordelen. De kwaliteit is voor een groot deel afhankelijk van de montage. Daarom is het van belang dat u dit uit laat voeren door een gekwalificeerd bedrijf.

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen worden veelal toegepast door Van Ekeren Aannemersbedrijf. Door de kwaliteit en nieuwste technieken zijn deze bijna niet te onderscheiden van houten kozijnen en bieden vele voordelen:

  • Onderhoudsarm
  • Energiebesparend
  • Duurzaam
  • Goede isolatie

Door de uitstekende isolerende eigenschappen van deze kozijnen bespaart u op uw energierekening. Besparing in combinatie van kwaliteit en uitstraling, wat wilt u nog meer?

Kleuren

Als wij kozijnen voor u gaan monteren kunt u eerst een keuze maken uit een kleur, passend bij uw smaak, interieur en woning. Bijna iedere kleur is leverbaar. Deze stijlvolle kozijnen zorgen voor een mooier aanzicht van uw woning.

Van Ekeren Aannemersbedrijf is erkend dealer van diverse kozijnen. Deze onderscheiden zich door kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast hebben wij een goede service afdeling waar u altijd op kunt terugvallen.