MENU

Kozijnen, Ramen en Deuren

Om verschillende redenen kan het zijn dat u overweegt om kozijnen aan uw woning en of bedrijfspand te vervangen, dit kan zijn vanwege slechte kozijnen, of vanuit energetisch oogpunt. Het ontwerpen en monteren van nieuwe kozijnen heeft daarom veel zorg en aandacht nodig. Van Ekeren Aannemersbedrijf probeert dit altijd in de stijl van het huidige gebouw uit te voeren. Met nieuwe technieken, en of systemen die het aanzicht niet of zo beperkt mogelijk aantasten. 
 
Ook is het mogelijk om alleen losse delen te vervangen in het (oude) kozijn, zoals ramen en deuren. Ook kan het in sommige gevallen volstaan om de onderdorpel te vervangen of een stuk stijl. Van Ekeren Aannemersbedrijf kijkt dan altijd naar de best passende oplossing voor u, en geeft u een zo goed en eerlijk mogelijk advies.
 
 
Naast onze voorkeur in houten kozijnen, plaatsen wij ook kunststof kozijnen Door de kwaliteit en nieuwste technieken zijn deze bijna niet te onderscheiden van houten kozijnen en bieden een aantal voordelen:
  • Onderhoudsarm 
  • Energiebesparend 
  • Duurzaam 
Van Ekeren Aannemingsbedrijf heeft al voor vele tevreden klanten diverse projecten afgerond Bekijk hieronder een aantal voorbeelden.